facebook pixel

Korisnička podrška

Ovo su najčešće postavljana pitanja. Ako smo nešto propustili uvek možeš da nas kontaktiraš!
Za početak potrebno je da skineš UrbiGo aplikaciju sa Google Play prodavnice ili App Store-a i kreiraš svoj nalog. Nakon toga prati korake u aplikaciji kako da povežeš svoju pametnu bašticu sa Wi-Fi mrežom. Svaki UrbiGo uređaj ima integrisan Wi-Fi modul i jedinstven ID broj koji omogućava da kontrolišeš svoje biljke na daljinu. Potrebno je samo da imaš internet.
Ko god da ima ID broj tvog UrbiGo uređaja i unese ga u UrbiGo aplikaciju tehnički ga može kontrolisati.
UrbiGo poseduje senzor za nivo vode u rezervoaru i senzor za temperaturu. To znači da ćeš znati tačno kada je potrebno da dodaš vodu za svoje biljke. Pored toga, UrbiGo poseduje posebno LED svetlo namenjeno rastu različitih vrsta začina i mini povrća u tvom stanu. Intenzitet svetla i trajanje su prilagodjeni tipu biljke koji gajiš - potrebno je samo da na početku svakog ciklusa uzgajanja odabereš biljku u UrbiGo aplikaciji.
Svetlo u tvom UrbiGo uređaju možeš putem UrbiGo aplikacije podesiti da se automatski reguliše ili ga manuelno uključiti/isključiti ukoliko ti bude previše jako.
Do tri nedelje, zavisno od tipa biljke koju gajiš i njene starosti. Što su starije to više piju :)
UrbiGo kapsule zadovoljavaju sve potrebe tvog zelenila tokom 3 meseca. Iako su malih dimenzija, njihov dizajn je takav da u toku ovog perioda podržava zdrav rast i razvoj korena i pruža idealni balans kiseonika i nutrijenata. Međutim, kada tvoje biljke porastu, nakon okvirno 3 meseca, potrebno je da ih presadis ili iskoristiš, te zameniš stare kapsule novim.
Pravu malu đžunglu u kutku tvog stana. Nakon ovog perioda tvoji začini ili mini povrće će dostići svoj maximum rasta, i definitivno su spremni da ih presadiš ili iskoristiš u koktelu, nekom zanimljivom receptu ili napraviš svoj organski smoothie!
Na tvoju adresu stiže 1 UrbiGo smart nano garden, 4 starter kapsule sa semenima bosiljka Genovese, 4 providne kapice koje stimulišu rast i klijanje (nešto poput mini staklenika), uputsvo za upotrebu i strujni adapter.
Narudžbinu plaćaš tek kada pripremimo tvoj UrbiGo za slanje. Obavestićemo te blagovremeno o detaljima uplate direktno na email naveden u narudžbenici, kao i tačnom roku isporuke.
UrbiGo troši otprilike 1/10 struje u odnosu na standardnu sijalicu koju imamo u našim domovima. Poprilično je energetski efikasan.
Preko aplikacije UrbiGo će ti slati zanimljive recepte, savete i pro trikove kako da voliš, neguješ i pre svega razumeš svoj mini zeleni kutak. Možeš čak i da podeliš svoj napredak sa drugim korisnicima i dobiješ ideju da gajiš nešto potpuno neočekivano. Iznenadi nas!
Icon