facebook pixel

Naša vizija

Urbanizacija je pretvorila gradove u prave urbane džungle a mi smo se prilagodili tako što živimo brzo i konzumiramo većinu stvari u hodu. Danas smo digitalizovani i naizgled povezani više nego ikada pre, ali šta se desilo sa našom vezom sa prirodom?
Dozvolili smo da tehnologija svakim minutom, svakog dana, nažalost uništi jedan njen mali deo. Ako nastavimo ovim tempom prognoze za budućnost nisu sjajne. Ali ti imaš moć da ovo promeniš i daš prirodi podršku tako što kreneš od sebe.

Mi smo napravili prvi korak i odlučili da uradimo naizgled nemoguće - kreiramo svet gde najnovija tehnologija i nezamenljiva priroda stoje rame uz rame stvarajući ne samo pametan već i zeleni uređaj za tvoj dom. Ali dalje možemo uspeti samo uz tvoju pomoć.

Upoznaj nas

Spojili smo iskustvo i veštine koje smo stekli u oblasti softverskog i hadverskog inženjerstva, pejzažne arhitekture/biologije i marketinga. Mi smo proizvođači, i Razvojni tim, i korisnička podrška.

Trudimo se da brzo odgovorimo na svaku tvoju poruku, i nije nam teško da, ako kurir zakaže, sednemo u kola i isporučimo ti UrbiGo lično.

Ulažemo puno pažnje u kreiranje svakog UrbiGo uređaja, ali nismo zaljubljeni u proizvod, već u mnogo širu viziju - da ozelenimo i ulepšamo svaki tvoj dan koristeći najnoviju tehnologiju koja poštuje prirodu.

Velika nam je čast što se našoj zajednici u proteklih nekoliko meseci pridružilo 500+ korisnika koji gaje svoje omiljene biljke u UrbiGo pametnoj bašti - od Pančićeve omorike pa do najljuće chilli papričice i bonsai-a.

Anja Varnicic CEO

Anja Varničić

CEO i osnivač

Biolog u srcu, iskusni marketar i biznis developer u duši

Aleksandar varnicic CTO

Aleksandar Varničić

CTO i osnivač

Senior full-stack programer i serijski preduzetnik.

Predrag Gajic hardware architect

Predrag Gajić

CHO i osnivač

Senior hardverski i softverski inženjer

Milan Trajkovic product developer

Milan Trajković

Product dizajner i osnivač

Veteran pejzažne arhitekture. Glavni za logistiku i biljčice.

Arrow up