facebook pixel

Ko je to rekao "saksija"?

Urbi je
Baštovanstvo 2.0

Napravili smo prvi pametni uređaj koji ti omogućava da u stanu gajiš sve od šumskih jagoda i cherry paradajza do lavande i omiljenih začina. Kreiraj sa nama svet gde Tehnologija živi u harmoniji sa Prirodom.

free shipping
Besplatna isporuka
Paket stiže brzo na tvoju adresu u roku od 2-4 radna dana. Odaberi željeni način plaćanja i poruči dok traju zalihe!
Product Guarantee
Garancija zadovoljstva
Sigurni smo da će te UrbiGo oduševiti i važno nam je da budeš zadovoljan/a. Ukoliko se predomisliš, možeš nam vratiti proizvod u roku od 30 dana.

Upoznaj Urbi

Ovo je tvoj novi ljubimac koji raste cele godine. Urbi sam brine o biljkama, štedi tvoje vreme i neguje se lako, preko mobilne aplikacije.
First time setup
Uključi i dodaj vodu
Insert 4 plants capsules
Stavi kapsule sa semenima biljke
Connect to urbigo app
Poveži UrbiGo sa telefonom
Grow, learn and share
Prati savete, trikove i recepte kako da neguješ i iskoristiš svoje biljke
 1. 1

  Inovativna nano zemlja

  Urbi koristi 100% organsku nano zemlju, obezbeđujući sve što biljkama treba, bez potrebe za dodavanjem hemikalija i đubriva, kao kod hidroponog uzgoja ili komercijalne zemlje.

 2. 2

  Pametan sistem

  Automatizovali smo tradicionalno baštovanstvo i prilagodili ga uslovima urbanog života. Urbi kontroliše svetlo i postepeno dozira vodu i hranu biljkama, zavisno od njihovih potreba.

 3. 3

  .. ali nije sve na klik!

  Biljkama je i dalje potrebna tvoja pažnja. UrbiGo aplikacija ti javlja kada, uči te kako da ih neguješ u realnom vremenu i bolje razumeš njihov Svet.

Ti biraš šta gajiš

Bilo da je u pitanju sveža menta za vrhunski mohito ili mirisna lavanda za tvoj radni sto, uz UrbiGo dobijaš i set od 4 kapsule sa semenima biljke koju želiš da gajiš. Odaberi onu koju želiš i kreiraj svoj savršeni zeleni kutak

Za najukusniji pesto koji si ikada probao
Unesi spokoj Francuske provanse u užurbani dan
UrbiGo small plant capsules

Aplikacija za moderne baštovane

Remote control icon

Neguj omiljene biljke na daljinu

Skini UrbiGo aplikaciju sa Apple i Google Play prodavnice i pruži sve što je potrebno tvojim biljkama jednim klikom, čak i kada nisi kući!
Join the community icon

Sve o urbanom baštovanstvu, na jednom mestu

Kako tvoje biljke rastu, UrbiGo aplikacija ih prati i šalje ti trikove i savete kako da ih na najbolji način neguješ, ukusne recepte u kojima možeš da ih iskoristiš, kao i obaveštenje kada je potrebno da zameniš kapsule novim setom.

Promena kreće od tebe

Pridruži se stotinama korisnika koji uspešno uzgajaju svoje omiljene biljke u UrbiGo pametnoj bašti.
UrbiGo products order

Starter paket

UrbiGo + 4 kapsule sa semenima bosiljka Genovese

13.900 RSD

Naruči UrbiGo
Free shipping
Besplatna dostava

Često postavljana pitanja

Detaljnije možeš naći na stranici za Korisničku podršku.
Za početak potrebno je da skineš UrbiGo aplikaciju sa Google Play prodavnice ili App Store-a i kreiraš svoj nalog. Nakon toga, potrebno je da pratiš instrukcije u UrbiGo aplikaciji koje te vode kroz proces povezivanja UrbiGo uređaja na Wi-Fi mrežu. Svaki UrbiGo ima integrisan Wi-Fi modul i jedinstven ID broj koji se unosi u aplikaciji. Oni omogućavaju da kontrolišeš i pratiš svoje biljke na daljinu. Bitno je i neophodno da imaš dostupnu Wi-Fi mrežu u prostoru u kom ćeš instalirati UrbiGo.
Svaka osoba koja ima pristup ID broju tvog UrbiGo uređaja i unese ga u UrbiGo aplikaciju tehnički ga može kontrolisati.
UrbiGo poseduje senzor za nivo vode, eko efikasna LED svetla posebne talasne dužine koja pogoduje biljkama podržanim od strane uređaja, i senzor koji prati radnu temperaturu uređaja. Jedan od obaveznih koraka pri instalaciji uređaja je odabir biljke koja se gaji kroz UrbiGo App. Kombinujući ove tri komponente i podatke koje korisnik unese, UrbiGo zna kada je biljkama potrebno doliti vode u rezervoar, dok algoritmi unutar UrbiGo aplikacije doziraju svetla tačno koliko je neophodno određenoj vrsti i fazi rasta biljke.
Voliš biljke koliko i mi, ali botanika ti nije jača strana? Nema problema!

Zaprati nas na društvenim mrežama za savete, ponude i najnoviju tehnologiju za rast biljaka!
Arrow up