facebook pixel

Prva srpska
pametna bašta

Samoodrživ kutak zelenila za tvoj dom. Gaji i zalivaj organske začine i mini povrće putem mobilne aplikacije, čak i kada nisi kući.

Tehnologijom do prirode

Ovo nije još jedna saksija sa balkona tvoje bake
First time setup
Uključi u struju
Insert 4 plants capsules
Ubaci kapsule
Connect to urbigo app
Poveži UrbiGo sa telefonom
Grow, learn and share
Uživaj u svom zelenom kutku cele godine
UrbiGo product on a table
 1. 1

  Bez zemlje i nereda

  UrbiGo dolazi sa 4 kapsule koje imaju idealan balans hrane i minerala da bi tvoje biljke rasle srećno. Tvoje je samo da dodaš vodu.

 2. 2

  Automatizovan sistem

  UrbiGo se samozaliva (do tri nedelje) i ima svetlo koje menja Sunčevo. Dobićeš obaveštenje na telefon kada bude potrebno da dodaš još vode

 3. 3

  Wi-fi baštovanstvo

  Ovaj pametni kutak zelenila prati brzi tempo tvog života. Kontroliši svoju mini baštu bilo kada i bilo gde putem aplikacije. Otkrij zanimljive savete i ukusne recepte kako tvoje zelenilo raste i podeli svoje male pobede sa drugima!

Ti biraš šta gajiš

Bilo da je u pitanju sveža menta za vrhunski mohito ili mirisna lavanda za tvoj radni sto, uz UrbiGo dobijaš i set od 4 kapsule sa semenima biljke koju želiš da gajiš. Odaberi onu koju želiš i kreiraj svoj savršeni zeleni kutak

Za najukusniji pesto koji si ikada probao
Unesi spokoj Francuske provanse u užurbani dan
UrbiGo plant capsules UrbiGo small plant capsules
UrbiGo application

Aplikacija za moderne baštovane

Remote control icon
Daljinska kontrola
Skini UrbiGo aplikaciju sa Apple i Google Play prodavnice i pruži sve što je potrebno tvojim biljkama jednim klikom
Join the community icon
Podeli svoje male (zelene) pobede
Nekada naši mali koraci vode do velike i bitne promene. Okači sliku svog pametnog zelenog kutka na UrbiGo aplikaciji i podrži ne samo pametne već i zelene domove budućnosti.
UrbiGo products order

Osnovni paket

UrbiGo + 4 kapsule

125

Naruči UrbiGo

Često postavljana pitanja

Odgovore možeš naći na stranici za Korisničku podršku.
Za početak potrebno je da skineš UrbiGo aplikaciju sa Google Play prodavnice ili App Store-a i kreiraš svoj nalog. Nakon toga, potrebno je da pratiš instrukcije u UrbiGo aplikaciji koje te vode kroz proces povezivanja UrbiGo uređaja na Wi-Fi mrežu. Svaki UrbiGo ima integrisan Wi-Fi modul i jedinstven ID broj koji se unosi u aplikaciji. Oni omogućavaju da kontrolišeš i pratiš svoje biljke na daljinu. Bitno je i neophodno da imaš dostupnu Wi-Fi mrežu u prostoru u kom ćeš instalirati UrbiGo.
Svaka osoba koja ima pristup ID broju tvog UrbiGo uređaja i unese ga u UrbiGo aplikaciju tehnički ga može kontrolisati.
UrbiGo poseduje senzor za nivo vode, eko efikasna LED svetla posebne talasne dužine koja pogoduje biljkama podržanim od strane uređaja, i senzor koji prati radnu temperaturu uređaja. Jedan od obaveznih koraka pri instalaciji uređaja je odabir biljke koja se gaji kroz UrbiGo App. Kombinujući ove tri komponente i podatke koje korisnik unese, UrbiGo zna kada je biljkama potrebno doliti vode u rezervoar, dok algoritmi unutar UrbiGo aplikacije doziraju svetla tačno koliko je neophodno određenoj vrsti i fazi rasta biljke.
Podržani smo od strane vodećih startap zajednica i akceleratora u Evropi
 • StartupGrind logo
 • Slush logo
 • Pioneers logo
 • StartupNight logo
 • StartupYard logo
Icon